Julemessen på Tørning Mølle.

Hver år den 1. lørdag og søndag i advent er der den store Julemesse med 60 stande på Tørning Mølle, heraf en stor del i møllen. Der er en helt speciel julestemning med de mange julestande fordelt over hele møllen, hvor den gamle mølle med dens mange store træbjælker, rester af kornsnegle, møllerimaskiner, siloer, mm. danner en kulisse med masser af julestemning og hygge for Julemessen. Det er virkelig et besøg vær.

Se mere om Julemessen på Tørning Mølle KLIK HER.

Kunstens Dag på Tørning Mølle.

Hvert år i juni måned fyldes møllen i en weekend i juni måned med et hav af alle former for kunst, når en lang række kunstnere mødes og udstiller deres værker. Publikum har gratis adgang til udstillingen.

Du har også selv mulighed for at deltage.

Se mere om Kunstens Dag KLIK HER

Kobberværksted.

I et hjørne af Møllen står kobberværkstedet efter Erik Pedersen fra Vilstrup, som han benyttede det helt frem til helbredet ikke kunne mere. Med jævne mellemrum viste han publikum, hvordan man lavede forskellige kobberremedier, brugs- og pyntgenstande. Erik Pedersen var selvlært en dygtig kobbersmed

Erik Pedersen var også en habil billedskærer, og blandt andet har han stået for udfærdigelsen af og inskriptionen på talerstolen i haven. Ligeledes har han lavet udskæringen af den skive af den gamle ask, som væltede i stormen, og som hænger i lokale 4 som mindeplade.

El instrumenter.

I kælderen findes en udstilling af forskellige el-instrumenter. En del af dem er brugt i tidens løb i forbindelse med elproduktionen på Tørning Mølle.

Værktøj fra et smedeværksted.

På en værg i kælderen finder du en del smedeværktøj, som tidligere var en del af et velasorteret smedeværksted.

Kunstudstilling af Malenes Art og Craft.

Når du løser entrebillet til Møllen, får du også mulighed for at ser en helt enestående udstilling opbygget af Malenes Art og Craft.

Få et indtryk af udstillingen KLIK HER.