Der er en extra Julekoncert med Mark og Christoffer onsdag den 27. november 2019 - se mere KLIK HER

 

Mark & Christoffer Julekoncert på Tørning Mølle tirsdag den 26. november 2019 kl. 19:30. - UDSOLGT

Gavesækken er fuld af musikalske julelækkerier, når Mark & Christoffer giver julekoncert på Tørning Mølle i november. Med en god blanding af velkendte klassikere og nyere julehits sørger duoen for, at du går hjem med et kæmpe smil på læberne og en julestemning helt ind i inderste hjertekammer.

Julekoncerten er også et tilbageblik på det forgangne år og indeholder et hyldestmedley til en kunstner, der har gjort sig bemærket i årets løb. Således er koncerten ny og vedkommende – og samtidig fuld af tradition.

Mark og Christoffer - to sangstemmer - to guitarer.

Se og hør Kim Larsen Medley - Mark og Christoffers minde og hyldets til Kim Larsen KLIK HER.

Den sønderjyske duo Mark & Christoffer blev dannet i Sønderborg i 1998 og har gennem årene underholdt til stort set alle typer arrangementer og uanset hvor er opskriften den samme: to sangstemmer, to westernguitarer, gode sange, godt humør og gedigent håndværk.

Inspireret af kunstnere som Simon & Garfunkel, Lennon/McCartney og James Taylor har Mark & Christoffer fundet deres egen stil og har de senere år haft stor succes med deres egne julekoncerter, hvor duoens fortolkninger af kendte julesange krydres med sønderjyske anekdoter.

Christoffer Brodersen (f.1980) er opvokset i Gråsten, uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals; Chess, Les Miserables, Miss Saigon og We Will Rock You.

Mark Dixon (f.1980), er opvokset i Hørup og uddannet sanger fra The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som "Most outstanding vocalist of the year".

Nyd denne lækre koncert siddende ved caféborde, med et glas vin eller en øl. I pausen kan der købes kaffe med småkager.

Billetpris: kr. 200. Medlemmer af Tørning Mølles Støttekreds kr. 180.

Billetter købes på tlf. 7450 7450 eller på mail KLIK HER.

Pladser anvises ved cafeborde.

Plakat klik HER.

Arrangør: Tørning Mølle