Mark & Christoffer Julekoncert på Tørning Mølle tirsdag den 23. november 2021 kl. 19:30. 

Gavesækken er fuld af musikalske julelækkerier, når Mark & Christoffer giver julekoncert på Tørning Mølle i november. Med en god blanding af velkendte klassikere og nyere julehits sørger duoen for, at du går hjem med et kæmpe smil på læberne og en julestemning helt ind i inderste hjertekammer.

Julekoncerten er også et tilbageblik på det forgangne år og indeholder et hyldestmedley til en kunstner, der har gjort sig bemærket i årets løb. Således er koncerten ny og vedkommende – og samtidig fuld af tradition.

Mark og Christoffer - to sangstemmer - to guitarer.

Den sønderjyske duo Mark & Christoffer blev dannet i Sønderborg i 1998 og har gennem årene underholdt til stort set alle typer arrangementer og uanset hvor er opskriften den samme: to sangstemmer, to westernguitarer, gode sange, godt humør og gedigent håndværk.

Inspireret af kunstnere som Simon & Garfunkel, Lennon/McCartney og James Taylor har Mark & Christoffer fundet deres egen stil og har de senere år haft stor succes med deres egne julekoncerter, hvor duoens fortolkninger af kendte julesange krydres med sønderjyske anekdoter.

Christoffer Brodersen (f.1980) er opvokset i Gråsten, uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals; Chess, Les Miserables, Miss Saigon og We Will Rock You.

Mark Dixon (f.1980), er opvokset i Hørup og uddannet sanger fra The Academy of Contemporary Music i London, hvor han blev kåret som "Most outstanding vocalist of the year".

Det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten.

Billetpris: kr. 235. Medlemmer af Tørning Mølles Støttekreds kr. 210.

Billetter købes på tlf. 7450 7450 eller på mail KLIK HER.

Plakat klik HER.

NYT! - NYT! Så fremt Coronarestriktioner stadig er gældende på koncert tidspunktet vil følgende være gældende:

På grund af kravene i forbindelse med corona placeres publikum på stolerække, så alle har næsen samme vej, og med de krævede afstands forhold.

PÅ GRUND AF REGERINGENS KRAV TIL SEVERINGSSTEDER OG SPILLESTEDER, SKAL DER VISES CORONAPAS OG BÆRES MUNDBIND TIL KONCERTEN NÅR MAN ANKOMMER, NÅR MAN STÅR OP ELLER FORLADER KONCERTEN. DER SKAL IKKE BÆRES MUNDBIND UNDER SELVE KONCERTEN NÅR MAN SIDDER NED. MUNDBIND KAN KØBES TIL KONCERTEN FOR KR. 5 PR. STK.

Bente Vadmand skrev om koncerten i 2019: FANTASTISK KONCERT. - Ingelise Nymann skrev: Super god koncert. - Kirsten Sørensen skrev: God aften

Arrangør: Tørning Mølle