Almost Irish giver koncert den 28. oktober 2021 kl. 19:30. 

Koncerten i 2020 var igen en stor succes, så vi kan igen glæde os til at opleve de 4 musikalske brødre Rasmus, Alexander, Lukas og Jacob alle med efternavnet Nielsen på Tørning Mølle, når de fortolker den Irske folkemusik. Det bliver igen en stor oplevelse.

Disse stærkt musikalske brødre blander flerstemmig sang, irske fløjter, guitarer, violin, tenorbanjo, bouzouki, mandolin, kontrabas og rammetrommer sammen til en imponerende helhed og noget af det tætteste man kommer på irsk musik i Danmark. Brødrene finder de gamle irske sange og melodier frem og fortolker dem ind i deres eget univers, men formår samtidig at bibeholde en brændende ægthed og en dyb respekt for traditionen.

HAR VI STADIG CONONA GÆLDER:
På grund af kravene i forbindelse med corona placeres publikum på stolerække, så alle har næsen samme vej, og med de krævede afstands forhold.
PÅ GRUND AF REGERINGENS KRAV DEN 19. SEPTEMBER TIL SEVERINGSSTEDER, SKAL DER BÆRES MUNDBIND TIL KONCERTEN NÅR MAN ANKOMMER ELLER FORLADER KONCERTEN. DER SKAL IKKE BÆRES MUNDBIND UNDER SELVE KONCERTEN NÅR MAN SIDDER NED. MUNDBIND KAN KØBES TIL KONCERTEN FOR KR. 5 PR. STK.

Billetpris: Billetter kr. 220 købes på 7450 7450 eller på hjemmesiden KLIK HER. Medlemmer af Tørning Mølles Støttekreds og Ældresagen kr. 190.

Det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten.

Se plakat KLIK HER.

 

Arrangør: Tørning Mølle