Styrelsen for Tørning Mølles Støttekreds består pt. af:

Formand:                  Jens Laurids Andersen 25759455
Næstformand:         Hans Ejvind Andersen
Sekretær:                   Helge Tobiasen
Styrelsesmedlem:  Anne Grethe Hansen
Styrelsesmedlem:  Meta Prien
Kasserer er:               Børge Hansen, 2028 0638

Vedtægter for Tørning Mølles Støttekreds KLIK HER
Referat af generalforsamling 2020 KLIK HER.

Grundet Corona er der ikke afholdt generalforsamling i 2021. Bestyrelsen og øvrige poster valgt i 2020 fortsætter til der holdes generalforsamling i 2022.

 

Tørning Mølles Støttekreds:

Tørning Mølles Støttekreds består pt. af ca. 500 dobbelte medlemskaber  og støtter op omkring Tørning Mølle. Støttekredsen afvikler i samarbejde med Tørning Mølle arrangementer til Sct. Hans, på Malernes Dag på Møllernes Dag.

Der er endvidere lavet en aftale med Tørning Mølle om, at medlemmer af Støttekredsen kan opnå rabat på nogle af de arrangementer Tørning Mølle laver. Det vil fremgå i forbindelse med offentliggørelsen af de enkelte arrangementer, samt af menupunktet (klik på) "tilbud for medlemmer" her på hjemmesiden. Medlemmer kan endvidere opnå rabat i forbindelse med leje af Kultur- og Aktivitetsladen.

Få mere at vide om det at blive medlem ved at klikke på folderen BLIV MEDLEM AF TØRNING MØLLES STØTTEKREDS. Kontingentet er pt. kr. 110 for 2 personer.

Du kan blive medlem ved at tilmelde dig under menupunktet KONTAKT under INDMELDELSE I TØRNING MØLLES STØTTEKREDS KLIK HER