Tradish - Irsk folkemusik uden grænser - giver koncert den 2. marts 2023 kl. 19:30.

Tradish giver koncerter både i ind- og udland på den levende folkescene, hvor publikum og andre musikere har givet dem næring og inspiration til deres musik. Gruppen består af John Pilkington, Louise Ring Vangsgaard  og Brian Woetmann.

Tradish:
Trad- : på grund af en dyb respekt for den stærke og alsidige irske musiktradition.
-ish    : fordi de er en del af den levende tradition som er i konstant bevægelse, søgende efter nye retninger, åbne for nye idéer og nysgerrige efter nye inspirationer.

Historien
Den levende musikalske tradition, som refererer til genren "Irsk Traditionel Musik", har en lang og fascinerende udvikling. Af og til glemmes det, at evolutionen af denne musik ikke udelukkende er foregået indenfor Irlands grænser. Den er også i høj grad sket blandt musikere født udenfor Irland eller irske emigranter, som har bragt deres kulturarv med rundt i verden.
Tradish består af:
John Pilkington: vokal, guitar, bouzouki, step
Louise Ring Vangsgaard: violin, bratsch, vokal
Brian Woetmann: bodhrán, percussion, vokal, step
Koncerten finder sted torsdag d. 2. marts 2023 kl. 19:30. Dørene åbnes kl 18:30.
Publikum placeres ved caféborde, og det er muligt at købe vin, fadøl og vand, som kan nydes under koncerten. Før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.
Billetter kr. 180 købes/bestilles på tlf. 7450 7450 eller mail KLIK HER. Billetter til medlemmer af støttekredsen kr. 155.
Plakat KLIK HER.
Arrangør: Tørning Mølle