Tag med TørningExpressen. Køredage i 2020: 9. og 23. juli, 6. august og 11. oktober.

 

(Siden opdateres når køretider og priser for 2020 er fastlagt)

TørningExpressen køre igen i 2019 på følgende køredage: søndag den 26. maj, torsdag den 4. og 18. juli, torsdag den 1. og 15. august, onsdag den 16. oktober og torsdag den 17. oktober.
Du tager TørningExpressen fra Haderslev Vest Station kl. 12 til Hammelev Station. Du stiger af toget, og herfra går turen videre til Tørning Mølle med hestevogn, hvor du får en rundvisning hvor der fortælles om Tørning Mølles 1.000 årige historie og stedets møllerivirksomhed. Børn kan fiske i stedet for rundvisning. Efterfølgende spiser vi samlet
Igen går det videre med hestevogn igennem Pamhule Skov med et kort ophold på Christiansdal Vandkraftværk, hvor vi ser elektricitetsværket. Herefter går turen videre til Damende til Dambåden Dorothea der sejler til Bispebroen i Haderslev med ankomst kl. ca. 17:15. Du skal selv sørge for transport fra Bispebroen tilbage til Haderslev Vest station ca. 1 km svarende til ca. 12 minutters gang.

Du kan også tage toget fra Vojens kl. 11 og køre med til Haderslev Vest og så tilbage til Hammelev hvor du stiger om til hestevogn. Det koster ikke extra. Du skal dog være opmærksom på, at du også selv skal sørge for transport fra Bispebroen i Haderslev og tilbage til Vojens Station.

PRISER hvor turen foregår med tog, hestevogn og dambåden:
Voksne - Kr. 340 inkl. sandwich og 1 øl eller 1 vand.
Børn under 14 år - Kr. 165 inkl. pølser m. brød og 1 sodavand.
Børn under 4 år gratis.

BILLETTER: Billetter købes kun forud på www.booksonderjylland.dk (Visit Haderslev tlf. 73 54 56 30 kan evt. hjælpe).

Du kan se mere på VETERANBANEN HADERSLEV VOJENS.

Se PLAKATEN tog, hestevogn og dambåd KLIK HER.

Se en tur med TørningExpressen klik HER eller HER

Arrangør: Et samarbejde mellem Tørning Mølle, Veteranbanen Haderslev-Vojens, Slesvigske Vognsamling, Haderslev Dambåd og VisitHaderslev.