Troubadouren Thomas Kjellerup giver koncert torsdag den 16. september kl. 14:00.

Hvis Den Danske Sangskat er et udstrakt landskab med åbne vidder, grønne bakker, mørke skove og hvide strande, så er Thomas Kjellerups sange den rislende bæk, der snor sig hele vejen igennem landskabet. Det er ikke bækken, der fylder mest i landskabet, men den strømmer med sin egen stilfærdige tone, levende, boblende og fortællende gennem naturen, årstiderne og livet - og man får set det meste, hvis man følger den på sin vej ud mod det åbne hav.

Man mærker mulden i troubadourens sange, samhørigheden med det, vi kommer fra, slægten, bondelandet, værdierne og kærligheden til alt, hvad der taler med naturens stemme. Thomas Kjellerup bliver ofte kaldt en moderne troubadour, men ikke af ham selv! En stor del af sangskriverens opmærksomhed er mest rettet mod fortiden, og hvis det lykkes ham at skrive et vers, der lyder som noget fra gamle dage, så er han nærmest lykkelig – han går altid efter det tidløse. Af samme grund rammer mange af hans sange ofte ind i det evigtgyldige, og i det, som har været fælles for os mennesker til alle.

Koncerten finder sted fredag 16. september 2021 kl 14:00. Dørene åbnes 13:00. Siddepladser er unummererede.

Billetter inkl. kaffe og lagkage kr.100 købes/bestilles på tlf. 2575 9455 eller mail formanden@tmstottekreds.dk. Billetter medlemmer af støttekredsen og ældresagen kr. 90.

Plakat SE HER.

DER ER IKKE AFSTANDSKRAV OG DER SKAL IKKE VISES CORONAPAS.

Arrangør: Tørning Mølles Støttekreds.