Fredag den 27. august 2021 kl. 19:30 giver Midt Om Natten - Larsen Kopiband koncert.

(Koncerten er flyttet fra den 26. februar. Alle der har bestilt billetter før den 20 januar er blevet kontaktet for evt. flytning af billetter. Er du ikke blevet kontaktet så ring på 7450 7450)

Der er tale om et Kim Larsen-kopiorkester, der i den grad serverer fremragende versioner af de allermest kendte mesterværker fra Gasolin tiden og frem til Kjukken i dag. Numrene er nøje udvalgte, så publikum kan synge med hele aftenen. Lad os tage dig med til en typisk koncertoplevelse med ”Midt Om Natten”:

Forsanger Poul Nielsen overrasker gang på gang folk med sin stemme, der til forveksling lyder som selveste Kim Larsen, dog uden at være påtaget. Han kan simpelthen ikke gøre for det – han lyder bare som Kong Larsen, når han åbner munden. Også mellem numrene har forsangeren publikum i sin hule hånd.

Orkesteret er totalt sammenspillet og leverer den ene fremragende version af de mange hits efter den anden. God øjenkontakt med publikum og masser af smil på læberne fra de dygtige musikere. Det er tydeligt, at både publikum og orkesteret har det sjovt hele aftenen. Når det sidste ekstranummer er spillet, har både orkester og publikum brugt al deres energi, og aftenen har været en stor succes.

Se plakat KLIK HER.

Koncerten finder sted fredag 27. august 2021 kl 19:30. Dørene åbnes 18:30.

 Publikum placeres ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten og før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.

Billetter kr. 320 købes/bestilles på tlf. 7450 7450 eller mail KLIK HER. Billetter medlemmer af støttekredsen kr. 290.

NYT! - NYT! Så fremt Coronarestriktioner stadig er gældende på koncert tidspunktet vil følgende være gældende:

PÅ GRUND AF REGERINGENS KRAV TIL SEVERINGSSTEDER OG SPILLESTEDER, SKAL DER VISES CORONAPAS .

Arrangør: Tørning Mølle