Gert Skovlod Hattesen

Den 16. maj 2023 kan du opleve en forårskoncert med Danfoss Orkesteret. 

Det bliver en musikalsk oplevelse, når Danfoss Orkesteret underledelse af dirigent Gert Skovlod Hattesen giver en forårskoncert på Tørning Mølle. Danfoss Orkestret spiller igen en bred vifte af kendte numre og overraskelser fra nær og fjern, så der vil være noget for enhver smag. Danfoss Orkestret har i år valgt at benytte solister fra orkestrets egne rækker. Vi skal blandt andet underholde med noget så særligt, som en tuba solo. Derudover forkæler vi publikum med fantastisk cornet-blues, basun-klang og Freddie Mercury-baryton på allerhøjeste niveau.

Det er en unik oplevelse at overvære koncerten med Danfoss Orkesteret, der består at 33 personer, og helt specielt når det er i Kultur- og Aktivitetsladen på Tørning Mølle, som lydmæssigt ikke står til bage for blandt andet Alsion. Det er noget helt specielt, som vil glæde musikelskere, når 33 musikere fylder rummet med musik af ypperste karat og samtidig krydrer koncerten med små finurlige og morsomme indslag.

Se plakat KLIK HER  .

Koncerten finder sted 16. maj 2023 kl 19:30. Dørene åbnes 18:45.

Billetter kr. 210 købes/bestilles på tlf. 7450 7450 eller mail KLIK HER. Billetter medlemmer af støttekredsen GRATIS.

Man sidder ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten før forestillingen, samt kaffe og småkager til pausen.

Arrangør: Tørning Mølle