STJERNEDRYS - MUSICAL - SYNG MED - BLIV EN AKTIV DEL AF KONCERTEN SØNDAG DEN 7. NOVEMBER 2021 kl. 14:00.

(Koncerten er flyttet fra den 15. marts 2020 og igen fra 15. november 2020).

Der er lagt op til stjernedrys over en hyggelig eftermiddag for hele familien, når Tørning Mølle inviterer til koncert søndag 7. november med Nete Nørgaard-Nielsen.

Det er ’ørehængere’, som man kan nynne og synge med på eller bare lytte til. For programmet strækker sig over sange fra et par Sebastian-musicals, ”Tøsedrengene”, Beatles over Rasmus Seebach og Kim Larsen til en gammelkendt Melodigrandprix-sang. Blandt meget andet.

Nete Nørgaard-Nielsen kommer fra Hammelev, har gået i Musikskolen i Vojens, Kolding og Aalborg. Er uddannet operasanger og mestrer også det rytmiske. Og det er det, der udfolder sig ved koncerten den søndag eftermiddag. Med sig har hun et par professionelle musikere og sanger. Det er musikeren Thomas Gammelgaard, der også er forsanger i TV2-kopibandet ”Rigtige Mænd” og bassisten Jesper Falkensteen, som bliver hentet ind til en lang række orkestre og bands. Begge har spillet flere hundrede koncerter over hele Danmark.

Nyd denne lækre koncert siddende ved caféborde, med et glas vin, en øl eller vand. Til pausen kan der købes kaffe med lagkage.

Nete siger: ”Vi glæder os til at synge sammen med dig, søndag d. 7 november kl. 14.00 på Tørning Mølle. Her er lige en lille smagsprøve på åh Buster, kom og nyn med på musik af Kim Larsen, Rasmus Seebach, musical hits a la skatteøen og meget mere lækker musik.   Hør smagsprøven på Buster KLIK HER

Billetpris: Billetter kr. 185 for voksne og kr. 75 for børn købes på 7450 7450 eller på hjemmesiden KLIK HER. Medlemmer af Tørning Mølles Støttekreds og Ældresagen kr. 160.

Arrangør: Ministry of Music I samarbejde med Tørning Mølle til improvisationsforestillingen ”Syng med - bliv en del af koncerten”  – hvor Du spiller en aktiv rolle.

Hjemmeside til Ministry of Music KLIK HER.

Se plakat KLIK HER.