Naja
Nete

STJERNEDRYS - MUSICAL - SYNG MED - BLIV EN AKTIV DEL AF KONCERTEN søndag den 15. marts 2020 kl. 14:00

En sjov og anderledes forestilling hvor vi improviserer og du får mulighed for at få luftet stemmebåndet og være medaktør i fortællingen.
Kom og træn din stemme med en omgang stemmegymnastik hvor vi trækker vejret helt ned i tåspidserne.
Hver fugl synger med sit næb og hver stemme har sine unikke kvaliteter.
Stemmen skal bruges frit og gerne sammen med andre, - det giver gode tale vaner, skærper dit nærvær og styrker fællesskabet.
Stemmetræning er en god og sjov måde at være sammen på uanset din alder og sangerfaring.

Tag din mor og kæreste under armen, børnene i den anden hånd og lad os mødes til liflige toner og skøn musik under sangens vinger.

Improvisationsforestillingen byder på iørefaldende musik udført af professionelle sangere og pianist Fra Ministry of Music. Du vil blandt andet opleve Nete Nørgaard - Nielsen og Naja Månnson.

Nete (som er født og opvokset i Hammelev) er privat uddannet sanger (stemmefag høj mezzo) fra København, og uddannet cand. mag. i musikvidenskab fra Københavns Universitet. Nete Nørgaard-Nielsen er også forfatter til bogen "Gennemslagskraft & nonverbal kommunikation" (Gyldendals Business, 2010) samt bogen: ”Skab synlige resultater med din stemme & dit kropssprog". Nete Nørgaard – Nielsen har indspillet CD’en ”Hjertenskjaer” 20 danske romancer, med musik af Peter Erasmus Lange-Müller. Nete Nørgaard – Nielsen har tidligere haft den kvindelige hovedrolle i ”Esther”, af Bent Fabricius Bjerge på Haderslev Katedral Skole, samt sunget Miss Hawkins i opsætning af Skatteøen på forsøgsscenen i Haderslev.

Naja Månnson er uddannet sanger fra det Fynske Musikkonservatorium. Naja var en af hovedpersonerne bag improvisationsgruppen ”Houdini opera” der i samarbejde med dirigent Phillip Faber turnerede land og rige rundt med deres improvisationskoncept. Naja er en dygtig sanger og en formidabel skuespiller med en stor og fyldig stemmen og et scenisk talent i liga med Dirch Passer. Desuden er hun en meget efterspurgt stemmemassør i ind og udland under navnet "voice in motion".

Nyd denne lækre koncert siddende ved caféborde, med et glas vin, en øl eller vand. I pausen kan der købes kaffe med småkager.

Billetpris: Billetter kr. 185 for voksne og kr. 75 for børn købes på 7450 7450 eller på hjemmesiden KLIK HER. Medlemmer af Tørning Mølles Støttekreds og Ældresagen kr. 160.

Arrangør: Ministry of Music I samarbejde med Tørning Mølle til improvisationsforestillingen ”Syng med - bliv en del af koncerten”  – hvor Du spiller en aktiv rolle.

Hjemmeside til Ministry of Music KLIK HER.