Foredrag med Hypnoterapeut Paul Erik Planitzer

Den 25. februar 2019 kl. 19 - 22 vil Paul Erik Planitzer gæste Tørning Mølle.

Denne aften vil være interessant for dig som lider af angst, smerter eller spiser mere end godt er i hverdagen. Paul Erik har mere end 15 års erfaring indenfor stress og angst. Paul Erik har flere masteruddannelser, og som Master i hypnoterapi har han masser af erfaring og han har skabt fantastiske resultater for sine klienter.
Klienterne har haft små som store udfordringer, men med hjælp fra Paul Erik har de fået redskaberne til at arbejde med sig selv på en hel ny og anderledes måde, så det hele kommer til at virke ”pærelet”.
En ung kvinde sagde engang: ”hvorfor er der ikke nogen der har fortalt mig dette for lang tid siden? Så kunne jeg have sparet mange bekymringer og lidelser.”

Paul Erik vil denne aften fortælle om ANGST, SOMATIOSKE SMERTER, OVERVÆGT, og INDRE DIALOGER.
Han vil desuden demonstrere hvad vi kan blive i stand til, hvis vi forstår de ressourcer vi alle har i vores underbevidsthed. Denne aften bliver en demonstration af hvor meget dit mindset betyder for dig i din dagligdag.
Er du nysgerrig på hvad vi gør ved os selv og hvad vi kan ændre, vil denne aften være noget af en oplevelse, du helt sikkert ikke vil være foruden. Det hele foregår på Tørningvej 6, 6500 Vojens kl. 19.00

Billetten koster 95 kroner og kan købes på Mobilepay-nummeret: 26621 – Husk tekst ved overførsel: ”Dato”, ”sted” og ”dit navn”.

Plakat KLIK HER. -- https://paulerik.dk/

Arrangør: Paul Erik Planitzer