Onsdag den 26. august 2020 kl. 19:30 giver Tørfisk koncert på Tørning Mølle. (Der er få ledige billetter)

Koncerten er flyttet fra den 25. marts. Alle der har bestilt billetter til den 25. marts, bliver ringet op om de ønsker dem flyttet til den nye dato. Er du ikke blevet kontaktet, er du velkommen til selv at kontakte os.

(Torsdag den 27. august 2020 kl. 19:30 giver Tørfisk også koncert på Tørning Mølle. Se mere KLIK HER )

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spille glæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdags-emner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

TØRFISK's koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt "Vesterhaw" af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: "at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne", som netop de gamle numre er bygget op over.

Til koncerten hører du mange af Tørfisks kendte numre, men Tørfisk vil også krydre koncerten med nogen af deres nye numre.

Publikum kan glæde sig til en stor ægte musikalsk oplevelse og hvor lattermusklerne også bliver rørt.

Tørfisk består af:
- Egon Kirk: Banjo, mandolin og sang.
- Anker Hvid: Bouzouki, fløjte, Harmonika og sang.
- Bent Bro: Guitar og sang.
- Bent Kirk: Bas og sang.

Se plakat KLIK HER.

Koncerterne finder sted onsdag 26. marts 2020 kl 19:30. Dørene åbnes 18:30.

På grund af kravene i forbindelse med corona placeres publikum på stolerække, så alle har næsen samme vej, og med de krævede afstands forhold. Det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten.

Billetter kr. 320 købes/bestilles på tlf. 7450 7450 eller mail KLIK HER. Billetter medlemmer af støttekredsen kr. 290. Der er reserverede pladser.

Arrangør: Tørning Mølle