The Beatles Revival giver torsdag den 24. september 2020 kl. 19:30 koncert.

Verdens største Boyband gennem tiderne – The Beatles – nåede kun at spille ganske få koncerter i Skandinavien. Til de mange som ikke nåede at opleve The Beatles live, enten fordi der var udsolgt, eller fordi man simpelthen ikke var født dengang, - er her den ultimative erstatning : The Beatles Revival.

Orkesteret er hjemmehørende i Prag, og er blandt de relativt få tribute bands som udover succes i hjemlandet også har formået at skabe sig popularitet på internationalt plan. Ægte passion for musikken udtrykkes tydeligt hos orkesteret, og netop dette sammen med målrettet arbejde i retning af at skabe et perfekt image såvel musikalsk som visuelt, er hemmeligheden bag The Beatles Revival’s succes overalt i Europa.

Bandet gør i sjælden grad meget ud af detaljer. Ikke kun hvad angår musikken, men også m.h.t. brugen af originalt udstyr, scenekostumer, sceneopstilling, koreografi osv. Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig at spille venstrehåndet bas i erkendelse af, at dette er af afgørende betydning for et totalt autentisk Beatles image. Bandets optræden er således i international klasse, og placerer orkesteret blandt tidens allerbedste tributebands.

Kom med i The Beatles Revival’s tidsmaskine tilbage til Liverpool i 60’erne, og oplev en illusion af at det er de rigtige Beatles som står på scenen. Kom med i et Beatles-show fuld af evergreens, humør, entertainment og energi.

Se prøve på orkestrets kunnen KLIK HER.

Se plakat KLIK HER.

Koncerterne finder sted torsdag 24. september 2020 kl 19:30. Dørene åbnes 18:30.

På grund af kravene i forbindelse med corona placeres publikum på stolerække, så alle har næsen samme vej, og med de krævede afstands forhold.

Det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten. NYT! - NYT! PÅ GRUND AF REGERINGENS KRAV DEN 19. SEPTEMBER TIL SEVERINGSSTEDER, SKAL DER BÆRES MUNDBIND TIL KONCERTEN NÅR MAN ANKOMMER ELLER FORLADER KONCERTEN. DER SKAL IKKE BÆRES MUNDBIND UNDER SELVE KONCERTEN NÅR MAN SIDDER NED. MUNDBIND KAN KØBES TIL KONCERTEN FOR KR. 5 PR. STK.

Billetter kr. 305 købes/bestilles på tlf. 7450 7450 eller mail KLIK HER. Billetter medlemmer af støttekredsen kr. 275.

Arrangør: Tørning Mølle