Steffen Schulz giver koncert torsdag den 2. juni 2022 kl. 19:30.

Steffen Schulz er en ”Singer-Songwriter” med rødder i det Sønderjyske. Han kommer fra Løgumkloster, hvor han er vokset op og nu også bor igen.
Steffens dansksprogede pop-sange handler om både kærlighed, afsavn, glæde og mange andre følelser. Steffen drømmer om at lave fængende popnumre, der kan synges med på og som samtidig også efterlader lytteren med eftertanke. Det bærende element er Steffens vokal, som er kraftfuld, fyldig og smuk. Hans musik er inspireret af mange forskellige kunstnere, men man hører hurtigt at kunstnere som, Ed Sheeran, Steffen Brandt, Noah, Rasmus Seebach, Mads Langer og Christian Brøns er store inspirationskilder.
Steffen har spillet en række koncerter både i privat og offentlig regi. Inden solokarrieren, har han i en årerække sunget og spillet i cover-bands. I 2020 blev han landskendt med sit virale hit ”Corona i Synnejysk børnehøjde”.
Steffen indeholder dog meget mere end det - og med hans nye numre tegner der sig et billede af en kunstner der har stort potentiale på den danske musikscene.

Se plakat KLIK HER

Koncerten finder sted torsdag 2. juni 2022 kl 19:30. Dørene åbnes 18:30.

Publikum placeres ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten og før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.

Billetter kr. 120 købes/bestilles på tlf. 7450 7450 eller mail KLIK HER. Billetter medlemmer af støttekredsen kr. 100.