Gert Skovlod Hattesen

Tirsdag den 18. juni kl. 19:30 kan du igen opleve en sommerkoncert med Danfoss Orkesteret på Tørning Mølle.

Det bliver igen en musikalsk oplevelse, når Danfoss Orkesteret underledelse af dirigent Gert Skovlod Hattesen giver en sommerkoncert på Tørning Mølle. Traditionen tro vil det blive en forrygende aften, når orkesteret fører os ind i musikkens fortryllende verden. Du vil blandt andet komme til at høre populært musik der knytter sig til foråret og sommeren.

Det er en unik oplevelse at overvære koncerten med Danfoss Orkesteret, der består at 33 personer, og helt specielt når det er i Kultur- og Aktivitetsladen på Tørning Mølle, som lydmæssigt ikke står til bage for blandt andet Alsion. Det er noget helt specielt, som vil glæde musikelskere, når 33 musikere fylder rummet med musik af ypperste karat og samtidig krydrer koncerten med små finurlige og morsomme indslag.

Med sig har de i år MICHAEL KORUP, der vandt "Mig og Min Mentor-konkurrence" i forbindelse med Dansktop Prisen i 2017, med støtte fra mentor Johnny Hansen fra Kandis.

Se plakat KLIK HER .

Koncerten finder sted tirsdag 18. juni 2019 kl 19:30. Dørene åbnes 19:00.

Publikum placeres ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten og før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.

Billetter kr. 145 købes/bestilles på tlf. 7450 7450 eller mail KLIK HER. Billetter medlemmer af støttekredsen kr. 125.

Arrangør: Tørning Mølle