EKSTRA KONCERT onsdag den 19. februar 2020 kl. 19:30 giver Midt Om Natten - Larsen Kopiband koncert.

(Torsdag den 20. februar 2020 kl. 19:30 giver Midt Om Natten - Larsen Kopiband koncert. - Få billetter)

Der er tale om et Kim Larsen-kopiorkester, der i den grad serverer fremragende versioner af de allermest kendte mesterværker fra Gasolin tiden og frem til Kjukken i dag. Numrene er nøje udvalgte, så publikum kan synge med hele aftenen. Lad os tage dig med til en typisk koncertoplevelse med ”Midt Om Natten”:

Forsanger Poul Nielsen overrasker gang på gang folk med sin stemme, der til forveksling lyder som selveste Kim Larsen, dog uden at være påtaget. Han kan simpelthen ikke gøre for det – han lyder bare som Kong Larsen, når han åbner munden. Også mellem numrene har forsangeren publikum i sin hule hånd.

Orkesteret er totalt sammenspillet og leverer den ene fremragende version af de mange hits efter den anden. God øjenkontakt med publikum og masser af smil på læberne fra de dygtige musikere. Det er tydeligt, at både publikum og orkesteret har det sjovt hele aftenen. Når det sidste ekstranummer er spillet, har både orkester og publikum brugt al deres energi, og aftenen har været en stor succes.

Se plakat KLIK HER.

Koncerten finder sted onsdag den 19. februar 2020 kl 19:30. Dørene åbnes 18:30.

Publikum placeres ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten og før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.

Billetter kr. 305 købes/bestilles på tlf. 7450 7450 eller mail KLIK HER. Billetter medlemmer af støttekredsen kr. 275.

Arrangør: Tørning Mølle

Artikel i JyskeVestkysten den 12. januar 2020 om KIM LARSEN.

Fik du ikke læst artiklen, så KLIK HER 

Ønsker du at opleve Kim Larsens musik så tæt på live som muligt, så kom til koncerten med kopibandet "MIDT OM NATTEN" den 19. februar 2020. Billetter se ovenfor.