Torsdag den 22. februar 2024 kl. 19:30 giver Kristian Lilholt Duo koncert på Tørning Mølle.

Duoen består af Kristian Lilholt og Frede Panduro. Begge har tidligere besøgte Tørning Mølle som trio og gæst. Der var fuldt hus, og publikum fik bekræftet, at der i den grad findes mere end én Lilholt på den danske musikscene. Alle fik sig en gedigen musikalsk oplevelse, så derfor er det en stor glæde, igen at byde de 2 velkommen på Tørning Mølle. Frede Panduro er en fremragende guitarist, som mange gange har optrådt i Kristian Lilholts forskellige musikalske konstellationer.

Kristian Lilholt og Frede er ganske enkelt godt musikalsk selskab, der insisterer på at nedbryde afstanden mellem scene og sal. De optræder med en ro og et overskud, som man kun kan få ved at spille rigtig mange koncerter sammen, og de er i stand til at spille yderst hørværdige udgaver af Kristian Lilholts musik - både sangene og instrumentalmusikken.
Kristian Lilholt er en fremragende musikmager, og det er svært ikke at blive ramt i hjertet af hans varme og vedkommende menneske musik. Kristian Lilholt er en spillemand og sangskriver med meget store S'er.
Det er ikke længere nødvendig at remse hele Kristians omfangsrige produktion op. Man må blot konstatere, at han gennem snart 4 årtier har holdt et højt, højt kompositorisk niveau - fra de første vinylplader i 80'erne med fejende flot rockmusik, over 90'ernes flotte, stilskabende instrumentaludgivelser og 00'ernes sange både på dansk og engelsk, til de store projekter LAND: en rejse gennem Danmarks årstider i musik, malerier og film.
Og de fleste ved jo også godt, at Kristian står bag musikken til flere af hans bror Lars Lilholts allerstørste hits og under Coronaen genoptog brdr. Lilholt deres fælles sangskrivning, og det kom der nogle nye fantastiske sange ud af, og de vil indgå i koncerten. Vi ser frem til en supermusikalsk aften, med noget af det mest iørefaldende og meningsfulde musik, Danmark kan byde på.
Nyd denne lækre koncert siddende ved caféborde, med et glas vin eller en øl. Til pausen kan der købes kaffe med småkager.
Billetter kr. 230 købes/bestilles på 7450 7450 eller på mail KLIK HER.  Medlemmer af Tørning Mølles Støttekredsen og Ældre Sagen billetter kr. 200.
Plakat KLIK HER
Arrangør: Tørning Mølle