Ivan Pedersen & trio giver koncert på Tørning Mølle den 24. april 2024 kl. 19:30.

Sangeren/sangskriveren Ivan Pedersen har været med i 2 menneskealdre og har stadig hjertet med. Ivan og trion glæder sig til at komme og spille i de flotte omgivelser og exseptionelle lydforhold i Laden på Tørning Mølle.
Den superstramme trio bag Ivan - Danmarks næstbedste trio: (Sten Rasmussen, Troels Skov og Søren Skov - musikere der symbolsk næsten er groet sammen med Pedersen) giver sangene al den dynamik, nærhed og finesse i detaljerne, som sangene og arrangementet indbyder til.
Ivan er ikke en mand af få ord, så som regel disker han op med små causerier - sande som opdigtede - om snart sagt alle aspekter af livet, ofte afsluttet med bidske, kærlige pointer, Vi kan se frem til en koncert med fjollede grin, smil, alvor og ind i mellem gåsehudsfremkaldende musik-øjeblikke.

Se plakat KLIK HER.

Koncerterne finder sted onsdag den 24. april 2024 kl 19:30. Dørene åbnes 18:30.

Publikum placeres ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten og før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.

Billetter kr. 295 købes/bestilles på tlf. 7450 7450 eller mail KLIK HER. Billetter medlemmer af Tørning Mølles Støttekredsen og Ældre Sagen kr. 270.