Tirsdag den 5. oktober 2021 kl. 19:30 giver Tørfisk en ekstra 40 års jubilæums koncert på Tørning Mølle.

Siden 1981 har TØRFISK leveret soundtracket til Vestjylland, og hører til blandt de allerbedste i Danmark til at forene irsk-inspireret folkemusik med egne kompositioner og personlige tekster. Koncerterne krydres med røverhistorier og underholdning på topplan. Altid med stor spille glæde, glimt i øjet og en typisk vestjysk charme. De forstår at komme ud over scenekanten og berøre hverdags-emner, som skydes lige fra hoften. Publikum kan aldrig vide sig helt sikre. Måske sidder man lige i skudlinjen – men kvartetten forstår at drille fra scenen på en god og sober måde.

TØRFISK's koncerter bærer præg af en blanding af både det nye og det velkendte. For når man har et helt "Vesterhaw" af numre i bagkataloget, er det svært at sige farvel til de gamle (gode) sange. Og så er der den simple grund, som de selv siger: "at de ikke mønstrer mere end tre-fire akkorder på strengeinstrumenterne", som netop de gamle numre er bygget op over.

Til koncerten hører du mange af Tørfisks kendte numre gennem 40 år, men Tørfisk vil også krydre koncerten med nogen af deres nye numre.

Publikum kan glæde sig til en stor ægte musikalsk oplevelse og hvor lattermusklerne også bliver rørt.

Tørfisk består stadig af de samme som for 40 år siden:
- Egon Kirk: Banjo, mandolin og sang.
- Anker Hvid: Bouzouki, fløjte, Harmonika og sang.
- Bent Bro: Guitar og sang.
- Bent Kirk: Bas og sang.

Se plakat KLIK HER.

Koncerten finder sted tirsdag 5. oktober 2021 kl 19:30. Dørene åbnes 18:30.

Publikum placeres ved caféborde og det er muligt at købe vin, fadøl og vand som kan nydes under koncerten og før forestillingen kan der bestilles kaffe og småkager til pausen.

Billetter kr. 330 købes/bestilles på tlf. 7450 7450 eller mail KLIK HER. Billetter medlemmer af støttekredsen kr. 300.

NYT! - NYT! Så fremt Coronarestriktioner stadig er gældende på koncert tidspunktet vil følgende være gældende:

På grund af kravene i forbindelse med corona placeres publikum på stolerække, så alle har næsen samme vej, og med de krævede afstands forhold.

PÅ GRUND AF REGERINGENS KRAV TIL SEVERINGSSTEDER OG SPILLESTEDER, SKAL DER VISES CORONAPAS OG BÆRES MUNDBIND TIL KONCERTEN NÅR MAN ANKOMMER, NÅR MAN STÅR OP ELLER FORLADER KONCERTEN. DER SKAL IKKE BÆRES MUNDBIND UNDER SELVE KONCERTEN NÅR MAN SIDDER NED. MUNDBIND KAN KØBES TIL KONCERTEN FOR KR. 5 PR. STK.

Arrangør: Tørning Mølle