Camille og Wafande i "Say Somthing" i finalen
Camille i "listen" i finalen
Camille i "Drømmefanger" i semifinalen.
Camille i "Power Over Me" i kvartfinalen.

Camille vinder af Voice Junior 2019 på KANAL 5 kommer på Tørning Mølle søndag den 15 september 2019 kl 14 og giver en minikoncert.

Camille vil også fortælle om de oplevelser hun har fået ved at deltage i Voice Junior.

Avisen Nordjyske Skrev:

Det er bestemt ikke hver dag, at en 12-årig pige fra Frederikshavn vinder en landsdækkende sang konkurrence. Men det var præcis hvad der skete lørdag aften, da Camille Haven Beck vandt Voice Junior 2019.

Og faktisk vidste Camille godt, at hun ville vinde, for det var ikke en live udsendelse lørdag, så Camille har derfor skullet bære på sin hemmelighed et stykke tid, og det var en forløsning at kunne dele det med klassekammeraterne og resten af skolens omkring 700 elever.

- Jamen, det var en stor lettelse at kunne dele det med vennerne, sagde Camille Haven Beck, da hun mandag morgen blev hyldet i hallen på Bangsbostrand Skole.

Hun blev hurtigt fanget i en klynge af kammerater, der ville gratulere, kramme og have taget selfies, mens der blev trakteret med saftevand og et dusin store kagemænd.

Rørt og overrasket

Men inden da fik skolens elever og lærere lov at opleve Camille levere tre sange live i salen.

Mens hun sang blandt andet ”Somebody that I used to know” og favoritsangerinden Beyoncés kæmpehit ”If I were a boy” blev der flaget og viftet med bannere til den store guldmedalje.

Og selvom Camille optræder så sikkert, som var hun født på scenen, var der alligevel også plads til at blive både lidt rørt og overrasket.

Hun vidste nemlig ikke hvad der ventede, da hun blev gelejdet ind i hallen. Lærerne havde således orkestreret et vaskeægte sur Price-party, hvor også borgmesteren var mødt op med både en gave og en hilsen.

- Jeg blev virkelig overrasket og meget rørt. Men det er også bare rigtig fedt, sagde den unge sangerinde med et stort smil.

Camille Haven Bech har siden første udsendelse 20. april henrykket både sin coach Wafande og de to andre coaches i programmet gang på gang, og i lørdag aften cementerede hun altså sin indsats ved at vinde årets finale.

Klik på billederne, hvis du gerne vil høre Camille synge eller hvordan hun blev overrasket af  på sin skole.

Hvornår: Minikoncerten finder sted søndag den 15. september kl. 14. Der er u-nummererede pladser.

Billetter: Biletter kr. 100,00 købes på 7450 7450 eller mail KLIK HER. Inkl. i billetprisen er der en pose popcorn og en sodavand til børn under 18 år og en fadøl eller sodavand til voksne.

Se plakat KLIK HER