4, 11, 18, og 25 juli 2018 guideture kl. 14.

IMG 0656 web4 onsdage i juli måned kan ENKELTPERSONER og FAMILIER tilmelde sig en guidet tur på Tørning Mølle.
Turen går over borgbanken, hvor engang Tørning Borg lå fra 1200 til 1597, og du hører om de drabelige kampe der har udspillet sig mellem de Selsvigske grever og hertuger og de danske konger bl. a. Valdemar. Her møder du også de mere end 200 år gamle træer i parken.
Du kommer også ind i den 6 etager høje mølle opbygget gennemårhundreder og senest i 1208 til 12 efter branden, og som dengang var Europas mest moderne mølle. Du får historierne om magtkampene mellem herredsfogederne og møllerne op gennem tiderne og meget mere.
Turen tager ca. 1½ time og koster 50 kr. pr voksen og børn under 15 år kommer gratis med. Book din billet HER.

Guidning grupper på Tørning Mølle

IMG 0659
En guidet tur på Tørning Mølle giver indblik i stedets 1.000 årige histore og mølleridrift, supleret med anekdoter og sjove historier. Turen varer ca 1½ time med besøg i udstillingen, borgbanken, møllen, turbinen mm.
En guide kan max tage 25 personer pr. tur.
Vi guider året rundt også i forbindelse med et evt. arrangement i Kultur- og Aktivitetslade.
Guideturen kan udvides med en guidning på Christiansdal på ca. 1 time. Man kan vælge at gå turen fra Tørning Mølle langs kanalen gennem skoven eller køre til Christiansdal.
Priser mm. klik på menuen ÅBNINGSTIDER OG PRISER.
 

Guidning grupper på Christiansdal

IMG 0661
På Christiansdal kan man opleve og se det elværk der tilbage i starten af det 19tende århundrede sørgede for ½ delen af strømforbruget til Haderslev by. Før den tid havde Christiansdal oplevet en 300 årig industrihistorie med op til 300 ansatte.
Vi guider året rundt. Det kan være en selvstændig guidetur til Christiansdal eller sammen med en guidetur på Tørning Mølle.
Priser mm. klik på menuen ÅBNINGSTIDER OG PRISER.

"After" guidning grupper

IMG 0668
Efter en veloverstået guidetur er der ikke noget som en varm kop kaffe med lidt lækkert brød til serveret i cafeen eller hvor vi har plads. Der er også mulighed for frokost eller lignende. Forplejning skal bestilles sammen med guideturen.
Priser mm. klik på menuen ÅBNINGSTIDER OG PRISER.
 

Guider

Keld Hansen 
Keld Hansen
Susanne Hansen
Susanne Hansen 
Knud Kristensen 2 
Knud Kristensen 
 Leif Nrgaard
Leif_Nørgaard 
 Else Petersen
Else Petersen
Erik Roesgaard
Erik Roesgaard 
Helge Tobiasen 2
Helge Tobisen 
 


Copyright © 2013. All Rights Reserved.