2. November: Julle og Tomse kendt fra Dr. TV

13 Julle 2web7 Udklip Jullerigtigemænd14 Thomas 2Julle og Tomse fra DR. TV holder foredrag på Tørning Mølle den 2. november 2017 kl 19:30.
Oplev de 2 spasmagere Julle og Tomse alias Rasmus Juhl og Thomas Østergaard fra rigtige mænd 2 fortælle om hvordan det har været at være med i et populært TV-program på DR1, om tiden i de yngre år og hvad der er fulgt efter, for eksempel ringridning i Agerskov.
 
 

 

 11 UdklipThomas 26 Udklip Julleog Thomas32 Klip2 Jullebog
 
 
10 Udklip2 ringridning
 
 
 
 
 
 
 
 
 3 Udkli pringridning
 
 Det bliver en aften med masser af sønderjysk humor og drillerier og stakkevis af gode historier. Det kan anbefales at få smurt grinemusklerne inden foredraget.
Julle, der i dag arbejder som slagteriarbejder, har været meget aktiv i ungdommen, bl. a. med ringridning. Men så fik Julle smag for de tyske øl, og det kunne ses på sidebenene. Så søgte DR TV et nyt hold til "Rigtige Mænd" og det var lige noget for Julle, om end det blev noget af en prøvelse, men det skal I høre mere om den 2. november.
Med sig har Julle asfaltarbejderen Tomse, som var blevet tilmeldt "rigtige Mænd" af konen, som synes han var ved at blive lidt for stor. Tomse og Julle går rigtig godt i spænd sammen og det er blevet til masser af gode oplevelser og udfordringer sammen. Det bliver spændende at høre om alle deres oplevelser.
Pladser anvises ved caféborde.
Der kan købes øl, vin, vand og kaffe til pausen.
Billetpris kr. 145 og medlemmer af Tørning Mølles Støttekreds kr. 125.
Billetter købes på 7450 7450 eller på mail KLIK HER.
Se Plakat KLIK HER

 

 


Copyright © 2013. All Rights Reserved.